Sportverkiezingen Noordoostpolder

De sportieve prestaties in de regio Noordoostpolder worden tijdens deze avond uitgebreid voor het voetlicht gebracht. Daarbij staan het gevoel van saamhorigheid en  de Noordoostpolderse gezelligheid centraal. Ronald Lamsma verzorgt al heel wat jaren de centrale presentatie. Ook zijn er altijd een of meerdere lokale en nationale bekendheden. Bovendien is het showelement volop aanwezig, met demonstraties, acts en sprekers. Na afloop is er natuurlijk ruimte voor een hapje en een drankje.

Waarom Sportverkiezingen Noordoostpolder?

  • Met deze manifestatie en veel publiciteit zetten de sportverkiezingen sporters en topsporters uit de Noordoostpolder in de schijnwerpers en streven daarmee naar een bovenregionale uitstraling en bekendheid.
  • De sportverkiezingen versterken de bekendheid en het imago van de regio Noordoostpolder sportgebied.
  • De sportverkiezingen groeien uit tot de regionale sportmanifestatie van het jaar met een grote betrokkenheid vanuit de sportwereld, de gemeente en het bedrijfsleven.
  • De sportverkiezingen bieden een platform voor nieuwe initiatieven en activiteiten op het gebied van sport. Het bedrijfsleven uit de Noordoostpolder kan zich oriënteren op kansen om met eigen initiatieven mee te liften op de bekendheid en uitstraling van de lokale sportwereld.