Sport is belangrijk, voor iedereen. Jong en oud, amateur en professional. Noordoostpolder kent een sterk verenigingsleven, waarbij sport een belangrijke bijdrage levert aan de leefbaarheid in de dorpen. Of je nu deelneemt als sporter of als vrijwilliger, sport verbindt! Sport, verenigingsleven en leefbaarheid, waar zet uw partij op in richting de gemeenteraadsverkiezingen 2018? Daarover gaan we graag met u in discussie!

Op woensdag 17 januari 2018 vinden de Sportverkiezingen in de Noordoostpolder plaats. Voorgaand aan de Sportverkiezingen gaan we met alle politieke partijen in een ‘lagerhuis- achtige setting’ de discussie aan over het belang van sport in de Noordoostpolder. De discussie zal onder leiding staan van burgemeester Van der Werff. Wat verwachten we van uw politieke partij? Wij vragen u om een iemand van uw partij af te vaardigen om hieraan deel te nemen.

Datum: Woensdag 17 januari 2018
Locatie: Bosbadhal Emmeloord

Programma
19.00 uur Inloop
19.15 uur Aanvang discussie ‘Sport in de Noordoostpolder’
20.15 uur Einde discussie

Wij ontvangen graag van u de naam van de vertegenwoordiger van uw politieke partij door het invullen van onderstaande gegevens (uiterlijk 12 januari a.s.)

Ja, ik neem graag deel aan het Sporthuis.

Geen velden gevonden.

Alvast bedankt en tot ziens op 17 januari!

Organisatie Sportverkiezingen Noordoostpolder