Voor Bert Metselaar is vrijwilligerswerk vanzelfsprekend

Bert Metselaar was door zijn kameraden met een smoesje meegelokt naar het Muzisch Centrum. Hij toonde zich aangenaam verrast met de Clemens Overmars Trofee.

Metselaar is een man van weinig woorden, maar des te meer doen. Verenigingen in Marknesse kunnen altijd een beroep op hem doen. Voor FTC-Marknesse werkte hij het afgelopen jaar onder andere aan de MTB-route door het Voorsterbos. Tegelijkertijd verzorgde hij de bestrating rond het nieuwe kunstgrasveld van SVM en maakte hij z’n uren in de kantine van de voetbalclub.

Voor Bert is vrijwilligerswerk vanzelfsprekend: “Vrijwilligers moeten er nu eenmaal zijn en het is fijn dat het op een avond als deze wordt gewaardeerd. Je ziet ouders die hun kinderen alleen maar brengen en ophalen. Ik vind dat niets. Als jouw kinderen sporten – zeker als ze 10, 11 jaar zijn – dan moet jij er ook zijn. Zo is het bij mij ook begonnen. Mijn dochter zat op gym en ik draaide kantinediensten voor de gym.”

Presentator Ronald Lamsma in gesprek met Joeri Overmars.
Bert Metselaar wordt tot zijn verrassing naar voren geroepen.
Ronald Lamsma (Rabobank) interviewt Bert Metselaar.
Bert Metselaar ontvangt de Clemens Overmars Trofee uit handen van Joeri Overmars.
Winnaars sportploeg 2014
De winnaars van de Sportverkiezingen met staand de korfballers van KVE/SVM en gehurkt v.l.n.r. Bert Metselaar, Femke Beuling, Remco Grasman en Jacolien Ruizendaal.